MY LIFE | Een taart voor Moederkesdag

Vandaag is het Moederdag, voor mij en de rest van Antwerpen toch. De rest van de westerse wereld viert deze dag de tweede zondag van mei. Hoewel ik ondertussen in Limburg woon, blijft 15 augustus voor mij toch Moederdag. Of zeg maar “Moederkesdag”, aangezien deze dag toch alleen voor de Antwerpenaren geldt.


Ik kan nog altijd niet aan het idee wennen dat er eigenlijk maar één Moederdag is. Voor mij zijn dat er altijd twee geweest. Toen ik nog een kind was dacht ik trouwens dat de Moederdag in mei er alleen maar was zodat de leerlingen op school iets konden knutselen voor die dag. Want 15 augustus was toch de échte.

Of het de echte is of niet laat ik in het midden, maar ik vier het toch. Dit jaar besloot ik voor mama een taart/cake te bakken. Het ouderwetse knutselen van in de lagere school, maar dan met een lekker resultaat. Ik koos voor een Apple Crumble taart. Een probeersel, maar dat waren de knutselwerkjes vroeger ook. En ik kocht ook nog een bloemetje. Omdat Moederdag toch niet helemaal af is zonder bloemen, wanneer je het ook viert.

Fijne Moederkesdag, mama!

20130815-203416.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s